Registreren als patiënt


Ga je bij St. Antonuis Alnatal (poliklinisch) bevallen of overweeg je bij ons te bevallen en ben je bij het St. Antonius Ziekenhuis of bij Alnatal nog niet bekend als patiënt? Dan is het zowel voor jou als voor ons in de praktijk wenselijk dat je bij ons geregistreerd staat als patiënt. Zo beschikken we over de juiste gegevens als je voor het eerst bij Alnatal komt of als je bij ons komt bevallen.

Registreren en patiëntenpas

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om je online in te schrijven als patiënt, omdat het systeem dat wij hiervoor gebruiken vernieuwd wordt. Inschrijven kan:

  • op locatie Nieuwegein: bij de balie Patiëntenpasjes op de begane grond;
    - Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 7.30 tot 17.00 uur en
    - Dinsdag geopend van 7.30 tot 20.00 uur
  • op locatie Utrecht: bij de receptie.
    - Maandag t/m vrijdag geopend van 7.30 tot 17.00 uur.

Patiëntenpas
Ben je geregistreerd als patiënt? Laat dan in het St. Antonius Ziekenhuis ook op tijd een patiëntenpas met foto maken. Dit pasje moet je namelijk altijd bij je hebben als je de polikliniek of de afdeling Anatal bezoekt. Je kunt het pasje laten maken op de hierboven genoemde plaatsen op locatie Nieuwegein en Utrecht. Hierbij heb je je legitimatiebewijs nodig.

Ik ben al patiënt in het St. Antonius Ziekenhuis en ik heb al een patiëntenpas
Heb je al een patiëntenpas, kijk dan of alle gegevens nog kloppen. Zo niet, laat deze dan veranderen. Klopt je patiëntenpasje, dan hoef je niets te doen. Neem bij ieder bezoek aan het ziekenhuis altijd je patiëntenpas mee.

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op:

T  088 - 320 6400